Wooninrichting Den Haag

Wooninrichting Den Haag, voor de finishing touch van uw interieur.

U bent opzoek naar een winkel voor Woninginrichting Den Haag ? Woonmarkt 2000 is het bedrijf wat u zoekt. Wij zijn al jaren gespecialiseerd op het gebied van woninginrichting . U bent voor woninginrichting Den Haag bij ons dan ook zeker aan het juiste adres. Met onze vele jaren van ervaring kunnen wij u deskundig adviseren bij woninginrichting Den Haag. Wij hebben een ruim assortiment vloeren van verschillende merken. Bij onze winkel voor woninginrichting Den Haag vindt u alle soorten vloeren, zo kunt u bij ons zowel terecht voor tapijt als voor laminaat. Maar niet alleen voor vloeren bent u bij ons aan het juiste adres, ook vindt u bij ons een ruime keuze aan gordijnen.

In onze winkel voor woninginrichting Den Haag kunt u ons ruime assortiment vloeren en gordijnen bekijken. Wij leveren vloeren van merken als Berryfloor, Interfloor, Bonaparte en Edel. Laat u uw vloer door ons leveren, dan komen wij hem ook bij u plaatsen. Behalve het leveren en plaatsen van nieuwe vloeren kunt u ons ook inschakelen voor het verwijderen van oud tapijt. Met onze eigen vloerenleggers kunt u bij ons rekenen op een snelle service voor woninginrichting Den Haag. Behalve vloeren en gordijnen kunt u bij onze winkel voor woninginrichting Den Haag ook terecht voor zonweringen. Ook deze hebben wij van verschillende merken en in allerlei soorten en maten.

U wilt een deskundig advies bij een bedrijf voor Woninginrichting Den Haag ? Kom een langs in onze showroom waar onze medewerkers klaarstaan met een deskundig advies en waar wij voor u een offerte op maat kunnen maken. Er wordt dan samen met u gekeken naar de verschillende mogelijkheden en aan de hand van uw wensen kunnen wij u adviseren over welke woninginrichting het beste bij u past. U kunt voor vragen over Woninginrichting Den Haag of meer informatie over ons bedrijf natuurlijk ook contact opnemen met Woonmarkt 2000.

Woonmarkt 2000 , woninginrichting Den Haag !

Wenst u meer informatie te ontvangen over woninginrichting Den Haag , vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Neem contact op

Woonmarkt2000 logo
Woonmarkt2000

Stel uw vraag

Wooninrichting Den Haag

Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Zonwering

  • Verosol
  • Velux
  • Rainbow
  • Cedeko
  • Euro-schutters
  • Verano
  • Sun-Look
  • Multisol
  • Etc...

Openingstijden

Dinsdag t/m Vrijdag:
09:00-17:30 uur

Zaterdag:
09:30-16:30 uur

Zondag en maandag:
Gesloten